Menu Reserveren

Een prachtige camping in de omgeving van Breda gelegen op een unieke plek

In het dorp Ulvenhout vindt u onze camping in de omgeving van Breda! Onze camping is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Breda te verkennen en te ontdekken.

Breda ligt bijvoorbeeld op maar vijf kilometer van onze camping vandaan en in het dorpje Ulvenhout zijn er veel gezellige en sfeervolle lunchrooms, restaurants en cafés te vinden. 

Op een kleine afstand ligt ook de Efteling en er liggen talloze fiets- en wandelroutes om onze camping in de omgeving van Breda heen.

Tel daarbij op dat u kunt overnachten op een schitterende camping met veel groen, rust en privacy en u heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht! 

Ja, dit is iets voor mij!

Heerlijk overnachten op een camping in de omgeving van breda

Niet alleen kunt u op onze camping in de omgeving van Breda overnachten op één van onze ruime en groene kampeerplaatsen, maar ook in een volledig ingerichte chalet.

Bent u een fan van kamperen en vindt u het heerlijk om aan te komen en rustig uw eigen tentje, caravan of vouwwagen op te zetten? Dan is dit mogelijk.

Houdt u van kamperen, maar vindt u het fijn dat u direct ergens in kan trekken en over wat meer luxe beschikt? Speciaal voor u hebben wij volledig ingerichte chalets. U kunt direct plaatsnemen op uw eigen terras, genieten van de rust en van onze camping in de omgeving van Breda.

Onze ruime kampeerplaatsen

Op onze camping in de omgeving van Breda hebben we ruime kampeerplaatsen die omgeven zijn door veel groen. U kunt hier optimaal genieten van uw rust.

De kampeerplekken zijn duidelijk aangegeven door de heggen en struiken die eromheen staan. Hierdoor ziet u direct waar u moet komen te staan, maar dit zorgt er ook voor dat u meer privacy heeft. Dat is wel zo fijn!

Daarnaast heeft iedere plaats een eigen waterkraan en is er ook stroomvoorziening aanwezig van 6 ampère. Zo kunt u altijd uw mobiele apparaten opladen!

Luxe en volledig ingerichte chalets

Het is niet altijd even mooi weer en niet iedereen heeft een eigen stacaravan, camper, vouwwagen of caravan. Daarom kunt u bij ons ook een chalet huren in Brabant. Deze prachtige chalets zijn geschikt voor maximaal vier personen en hebben onder andere:

  • een ingerichte eethoek, keuken en badkamer.
  • een slaapkamer met een tweepersoonsbed.
  • een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. 
  • een eigen privé terras.

 Let wel op dat huisdieren en roken helaas niet zijn toegestaan in onze huurchalets.

Speeltoestellen die staan op een grasveld op onze camping in de omgeving van Breda.

De prachtige natuur die rondom onze camping in de omgeving van Breda te bewonderen is.

Fijne faciliteiten

Zoals vanzelfsprekend hebben wij fijne faciliteiten, zoals goede sanitaire voorzieningen op onze camping in de omgeving van Breda. Zo kunt u bij ons altijd gebruik maken van zeer schone en hygiënische toiletten, douches en wascabines.

Daarnaast kunt u ook de afwas doen in ons sanitaire gebouw. Wist u dat onze camping in de omgeving van Breda naast een karakteristieke boerderij ligt die gebouwd is in het jaartal 1.700? Hier onderhouden wij ook een eigen groentetuin.

Wij verbouwen hier onze eigen verse en heerlijke groentes. Ziet u een lekker ingrediënt welke u wilt gebruiken voor uw avondmaal? Via een speciaal briefje kunt u een bestelling opgeven! Niets is lekkerder dan vers geplukte groentes. 

Ook hebben wij aan de kinderen gedacht. Op een speciaal veldje kan er geravot worden op diverse speeltoestellen die op ons grasveld te vinden zijn.

Op onze boerderij lopen ook dieren rond die geaaid en gevoerd kunnen worden. Zowel leuk voor de dieren als voor de kinderen!

Een schitterende omgeving rondom onze camping in de omgeving van Breda

Er is veel te zien, te ontdekken en te beleven rondom onze camping in de omgeving van Breda! Bent u een fan van wandelen of fietsen? Er zijn talloze fiets- en wandelroutes aanwezig waarvan u gebruik kunt maken. Op deze manier maakt u kennis met de schitterende flora en fauna die u hier kunt vinden.

In het dorpje Ulvenhout zijn er veel leuke cafés aanwezig waar u plaats kunt nemen en kan genieten van diverse heerlijke hapjes en drankjes. Bent u op zoek naar de echte Brabantse gezelligheid? Op maar vijf kilometer van onze camping vandaan ligt Breda.

Hier zijn veel horecagelegenheden te vinden in mooie straten en op prachtige pleinen. Hier vindt u de echte Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het is er vaak zo gezellig dat het bezoekje niet bij één keer blijft.

Zijn de (klein)kinderen op bezoek of mee? De Efteling ligt niet ver van onze camping in de omgeving van Breda vandaan! Een gezellig uitje voor zowel jong als oud.

U bent welkom op onze camping in de omgeving van Breda

Heerlijk overnachten op een camping in de omgeving van Breda waar u kunt genieten van uw rust, privacy en waar er in de omgeving veel te doen is? Dan zit u bij ons goed!

Boek snel een plek op onze kleinschalige camping en geniet van alle voordelen. Wacht niet te lang want onze camping is niet groot. Hierdoor zijn onze plekken schaars!

Boek snel hier en verzeker uzelf van een plek