Menu Reserveren

Omgeving

Stroomgebied Chaamse Beek

Stroomgebied Chaamse Beek

"Waar komt jullie campingnaam eigenlijk vandaan?" Onze naam is te danken aan het stroomgebied van de naastgelegen 'Chaamse Beek'. Deze slingerende beek stroomt door een gebied vol houtwallen, knotwilgen en weilanden met bloemen. TIP: neem laarzen mee op vakantie zodat u het speciale laarzenpad van dit kleinschalige natuurgebied kunt bewandelen!

 

Bezoek het bruisende Breda

Bezoek het bruisende Breda

Op slechts 5 kilometer vindt u het centrum van de 'oranjestad' Breda. Maak een stadswandeling door de historische binnenstad, vaar mee met een boottocht over de singels, geniet van het gevarieerde winkelaanbod of doe een van de vele restaurants of terrasjes aan. Wedden dat u en uw vakantiegezelschap zich hier de hele dag kunnen vermaken?

Mastbos

Mastbos

Ten zuiden van Breda, vlakbij de camping, vindt u één van de oudste bossen van Nederland, het prachtige Mastbos. Volg routes over de smalle paden, over de heide en door de naaldbossen. Hier is het puur genieten van de rijkdom aan planten en dieren! Voor kinderen is er zelfs een speciaal speelbos waar ze heerlijk kunnen klimmen en klauteren.

Efteling

Efteling

Voor een sprookjesachtige dag met het partner, gezin of ander vakantiegezelschap, is een dagje naar de Efteling een echte aanrader! De combinatie van spannende achtbanen, betoverende attracties en een wereld vol sprookjes maken het tot een geweldige dag voor iedereen.

Ulvenhout

Ulvenhout

Camping De Beekhoek ligt in het prachtige dorpje Ulvenhout. Proef het Brabantse bourgondische leven in een van de leuke restaurants, café's of lunchrooms. Voor een gezellig middagje shoppen heeft Ulvenhout een bijzonder en exclusieve aanbod winkels en boetiekjes. Ook kent het dorp een rijke cultuur en historie waar de korenmolen een goed voorbeeld van is.

Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

Door de landelijke ligging is het prachtige fietsen en wandelen vanaf de camping. Het Mastbos, het Markdal, het Ulvenhoutse Bos, maar ook de weilanden, gezellige dorpjes en natuurlijke Breda zijn ideaal voor een heerlijke fiets- of wandeltocht. Volg een van de uitgezette routes of stippel zelf een route uit. Bij de receptie helpen we u graag verder met een leuke route!

Galderse Meren

Galderse Meren

Op steenworp afstand van de camping vindt u de Galderse Meren! Bij mooi weer is dit een fijne plek om te zwemmen en te genieten van het zonnetje. Aan de zuidkant zijn meerdere stranden waar u mag recreëren. Er is ook een gedeelte om te duiken en te surfen.