Menu Zoek en boek

Kom rustiek kamperen in Brabant

Even lekker weg naar een camping voor uw rust? Raap uw kampeermiddel(len) bij elkaar en vertrek naar het mooie Noord-Brabant. Wij verwelkomen u graag op onze minicamping.  Kom rustiek kamperen met partner, vrienden of kinderen en ervaar de ruime kampeerplaatsen en gemoedelijke sfeer van Camping Beekhoek.

JA, ik wil op rustvakantie!

RUSTiek kamperen in Nederland

Een plekje bemachtigen op onze rustige camping? Dan krijgt u een heerlijke kampeerplaats met een heg. Voldoende privacy is een echte must wanneer u rustiek kamperen wilt. 

Met maar een kleine hoeveelheid kampeerplaatsen is het echt rustig kamperen bij ons in Brabant. Als u na deze kampeervakantie in eigen land niet tot rust bent gekomen, dan klopt er iets niet :) Benieuwd naar onze rustige kampeerplaatsen? Deze zijn van alle nodige gemakken voorzien. U krijgt op onze rustieke camping een plek met, naast een hegje, een waterkraan en stroomaansluiting van 6 ampère. Met welk kampeermiddel komt u rustig kamperen? Zowel caravans, campers, tenten en vouwwagens zijn van harte welkom!

Camping rust, maar dan in een chalet

Verblijft u tijdens uw rust vakantie graag op een rustige camping, maar heeft u geen eigen kampeermiddel? Geen probleem. Dan boekt u gewoon één van onze ruime chalets. U geniet bij een chalet bijna net zo erg van het buitenleven als tijdens rustiek kamperen. Buiten zitten met droog of warm weer is heerlijk op het bijbehorende buitenterras.  Het chalet is voorzien van een eigen heg en struiken. Dat betekent heerlijk buiten zitten voor het chalet met privacy. Met welk gezelschap komt u naar onze rustige camping in Brabant? Geniet samen ook van alle eersteklas voorzieningen in het chalet.  Het is goed vertoeven in onze rustig gelegen chalets door de ingerichte eethoek, keuken en badkamer. Een 4-persoons chalet huren in Brabant was nog nooit zo fijn!

Chalet boeken

RUSTIGE CAMPING IN BRABANT

Komen de woorden rust, ruimte en natuur voor in uw vakantie wensenlijstje? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar een camping om rustiek te kamperen. U komt op onze rustige camping grasvelden een enkel speelrek tegen voor kinderen, maar ook een te gekke groentetuin bij een karakteristieke boerderij. Vooral de fijne ligging van onze rustige camping zorgt ervoor dat u gemakkelijk Brabant kan ontdekken.

Minicamping Brabant

de omgeving van onze rustige camping 

Natuurlijk hoeft niet elke dag van uw vakantie op de Beekhoek in het teken te staan van rust. Er is gelukkig genoeg te doen in de omgeving van onze camping, om zo rustiek kamperen éven te ontglippen. Vlakbij onze rustige camping liggen de steden Breda en Tilburg. Een dagje shoppen of terrassen is hier altijd te moeite waard! Maar ook voor een wandel- of fietsvakantie ligt onze rustieke camping op de perfecte plek in Brabant. Er zijn genoeg natuurgebieden te vinden om en in Ulvenhout. Zo dankt onze minicamping bij Chaam haar naam aan het stroomgebied van de Chaamse Beek, waarin het gelegen is. De Chaamse Beek slingert door het gebied 'dat vol zit met houtwallen, knotwilgen en weilanden met bloemen. Vergeet uw laarzen niet mee te nemen op vakantie, zodat u ook een keer het speciale laarzenpad 'beekroute' kan volgen door het kleinschalige natuurgebied. Bent u ook benieuwd naar het oudste bos van Nederland? Dan bezoekt u het Mastbos, net ten zuiden van Breda. Geniet van de prachtige natuur van Noord-Brabant!

Een uitje die niet mag ontbreken tijdens uw rust vakantie op de Beekhoek is natuurlijk De Efteling. Of u hier nou voor de eerste keer heengaat of al vaker bent geweest; dit grote thema pretpark geeft u een sprookjesachtige en avontuurlijke dag.

rustvakantie boeken?

In de mei- of zomervakantie naar onze rustige camping in brabant? Of in een andere vakantie? Via onderstaande knop legt u uw  rust vakantie binnen enkele minuten vast. Reserveren kunt u door het reserveringsformulier in te vullen of door contact met ons op te nemen via 076-5613587.  Een kampeervakantie of vakantie in chalet is héérlijk!


'Zeer nette camping een oase van rust en ruimte.' - P. Partijgoederen