Menu Zoek en boek

Kleine seniorencamping in Brabant

Zoekt u een ouderenvakantie 2024? Wij heten u van harte welkom op onze seniorencamping in Brabant! Dé ideale plek om te genieten van een rustige en ontspannen vakantie in het mooie zuiden van Nederland. Onze camping biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en plezierig verblijf. 

Speciaal voor senioren: Onze camping is speciaal ontworpen voor senioren die op zoek zijn naar een rustige omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur. Gelegen in het prachtige landschap van Brabant biedt onze camping uitstekende faciliteiten en activiteiten om u te vermaken tijdens uw verblijf in 2024.

Bekijk kampeerplaatsen

Kamperen bij de boer in Brabant

Bent u gek op het boerderijleven? Dan is kamperen bij de boer in Brabant iets voor u! Op onze camping met boerderij kunt u genieten van het buitenleven en de rust van het platteland. U kunt kiezen uit verschillende kampeerplekken, van basic tot luxe, afhankelijk van uw wensen.

VERBLIJFOPTIES

We bieden verschillende soorten verblijfopties om aan ieder zijn wensen te voldoen voor een seniorenvakantie. U kunt kiezen uit ruime staanplaatsen voor uw eigen caravan, camper of tent. Maar we bieden ook comfortabele chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Zo kunt u echt ontspannen en genieten van uw vakantie.

Prachtige natuur en mooie omgeving

Op onze boerderijcamping kunt u genieten van de prachtige natuur en de activiteiten die we aanbieden. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken langs de velden en weiden, en zien hoe onze dieren grazen en spelen. We organiseren ook boerderijactiviteiten, zoals het melken van koeien en het verzorgen van andere dieren op de boerderij.

Voorzieningen voor een comfortabel verblijf

Daarnaast bieden we ook verschillende faciliteiten op onze boerderij, zoals een speeltuin voor kleinkinderen, een boerderijwinkel waar u lokale producten kunt kopen en een boerderijrestaurant waar u kunt genieten van heerlijke streekgerechten.

 

Ontdek BRABANT

Onze camping is gelegen in het prachtige Brabantse landschap. U kunt genieten van de mooie natuur door te wandelen of te fietsen. Maar er zijn ook verschillende leuke stadjes in de buurt, zoals Oisterwijk en Tilburg, waar u kunt genieten van cultuur en geschiedenis. Er zijn ook verschillende attracties in de buurt, zoals pretpark de Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

VERKEN DE OMGEVING ALVAST

Natuurcamping Brabant

Als u op zoek bent naar een camping midden in de natuur, dan is onze natuurcamping in Brabant iets voor u. Onze camping is gelegen in een prachtig natuurgebied en biedt uitstekende faciliteiten en activiteiten om van uw vakantie te genieten.

Op onze camping kunt u genieten van de prachtige natuur en de rustige omgeving. U kunt bijvoorbeeld heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving van de Chaamse beek.

Onze natuurcamping in Brabant biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en plezierige vakantie in de natuur. Niet voor niets is onze camping zo populair onder natuurliefhebbers en kampeerders!

BOEK nu op onze seniorencamping in brabant

Wilt u genieten van een ontspannen vakantie op een seniorencamping in Brabant? Reserveer dan nu uw verblijf op Camping De Beekhoek. Onze camping biedt uitstekende faciliteiten en activiteiten om u te vermaken tijdens uw verblijf. We kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze camping.

Ik wil een seniorenvakantie reserveren