Menu Zoek en boek

Camping Ulvenhout

Camping De Beekhoek, een schitterend gelegen camping in Ulvenhout waar het voor jong en oud aankomt op een en al vertier en plezier.  Deze natuurcamping onder de rook van Breda kenmerkt zich door de mooie groene kampeerplaatsen en de prachtige ligging nabij veel natuurgebieden. Komt u ook genieten van een vakantie op een groene camping in Brabant? Wij heten u van harte welkom. 

Boerderijcamping in Ulvenhout

Natuurcamping in Ulvenhout

Wanneer u op zoek bent naar een fijne natuurcamping in de omgeving van Breda zit u op Camping De Beekhoek goed. Deze karakteristieke camping met groene kampeerplaatsen en sfeervolle accommodaties heeft niet alleen een uitstekende uitvalsbasis om de natuur te verkennen, maar ook om een van de omliggende grote steden als Breda, Tilburg en Roosendaal te bezoeken. U bevindt zich al snel in de historische binnenstad van deze steden. 

Kamperen vlak bij Breda

Wij vertelden u net al even over de prachtige ligging van de camping, maar niet alleen de ligging maakt het voor vakantiegasten aantrekkelijk om op onze boerencamping bij Breda vakantie te vieren. Eén van de grootste voordelen van de Camping De Beekhoek is dat de camping volledig omringd is door een groene omgeving. Maar ook op de camping zult u dit tegenkomen, zowel de kampeerplaatsen als de vakantiehuisjes zijn aangenaam afgebakend door hegjes en stuikjes. Hierdoor heeft u tijdens uw vakantie genoeg privacy en kunt u pas echt helemaal tot rust komen.  Kamperen in Breda? Kom naar onze minicamping bij Breda en vindt uw rustmomentje in een groene omgeving. Het is geweldig!

Onze groene kampeerplaatsen

lang KAMPEREN in brabant

Bent u een echte kampeerliefhebber? Dan geven wij u de mogelijkheid om een seizoenplaats te nemen op onze minicamping. Dat betekent eindeloos genieten van het kampeerleven in Brabant. Kom wanneer u maar wilt naar onze minicamping. Voor de mogelijkheden en beschikbaarheid van seizoenplaatsen neemt u gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.  Wanneer u liever een maand kampeert  dan kan dit ook! Van april tot en met oktober kunt u elke maand een maand lang kamperen. Ziet u dit wel zitten? Bekijk onze tarievenlijst voor de prijzen. Hoe dan ook zult u een heerlijke tijd beleven op onze camping. Of het nou laagseizoen of hoogseizoen is; op onze kampeerplaatsen komt u echt tot rust tussen al het groene pracht en praal.

Chalet huren in Brabant 

Naast dat u de mogelijkheid heeft om midden in de natuur te recreëren, is het bij Camping De Beekhoek ook mogelijk om een chalet te huren. En ook dat is weleens lekker! Want tijdens een verblijf in een huurchalet bent u van alle gemakken voorzien en beschikt u over net dat extra beetje luxe die u thuis ook gewend bent. Pure ontspanning... 

De chalets op onze SVR camping in Ulvenhout zijn geschikt voor 4 personen, een gezellig ingerichte eethoek, complete keuken en luxe badkamer. Ook zijn er 2 slaapvertrekken met daarin comfortabele bedden. 

Chalet huren in Ulvenhout

Een rustige boerencamping in Ulvenhout

Wij, van Camping De Beekhoek, vinden het erg belangrijk dat gasten optimaal kunnen genieten van een vakantie op onze camping. Omdat wij een kleinschalige camping zijn, zijn er wel een aantal faciliteiten maar draait het vooral om rust en ruimte. Zo vindt u op onze camping meerdere schone sanitaire voorzieningen en een groentetuin met heerlijke verse groenten. Middels een speciaal briefje kunt u de bestelling opgeven en genieten van verse groenten uit onze groentetuin. Komt u met de kinderen naar Camping De Beekhoek? Ook zij kunnen zich goed vermaken. Op de camping is er een klein speeltuintje en zijn er dieren van de boerderij die ze kunnen bewonderen. Kamperen bij de boer in Brabant was nog nooit zo leuk! 

Camping in Ulvenhout


 'Ulvenhout is leuk en de supermarkt super dichtbij.' - H. Opscholtens

kamperen bij de boer

Op onze minicamping in Ulvenhout kunt u samen met uw vakantiegezelschap een echte boer uithangen. Op onze rustige camping vindt u veel ruimte en natuur. Hier en daar vindt u ook een speeltuin voor de kleintjes. Het echte karakteristieke aan onze camping in de omgeving van Breda, is een boerderij. Hier wordt een groentetuin bijgehouden met heerlijke verse groenten. Wilt u groente bestellen? Dan vult u een speciaal briefje in om uw bestelling door te geven. Kamperen bij de boer in Brabant was nog nooit zo leuk!

Wat biedt de omgeving?

Even alle drukte vermijden en lekker ontspannen tijdens uw vakantie. Niets is lekkerder dan het kunnen beleven van het ultieme vakantiegevoel. Wanneer u vakantie viert op onze camping dan heeft u meerdere mogelijkheden om tot rust te komen, zowel op de camping als in de omgeving. Dankzij de prachtige ligging van de camping in een veelzijdig gebied, heeft u altijd de mogelijkheid om uzelf te vermaken.

Ontdek de hele omgeving

Wandelen in de natuur van Ulvenhout

Maak een stevige wandeling door het Mastbos: een prachtig bos dat rijk is aan heide, naaldbossen en flora en fauna. Volg een van de uitgezette routes of stippel zelf een route uit. Bij de receptie helpen we u graag verder met het uitstippelen van een leuke route! Ook het Marktdal en het Ulvenhoutse Bos kennen een rijke natuur. Een wandeling door een van deze bossen raden wij dan ook zeker aan!

Een avontuurlijk dagje 

Een avontuurlijk dagje tegemoet gaan in Brabant? Wat dacht u van een bezoekje aan het meest bezochte attractiepark van Nederland: De Efteling? Ontdek een wereld voor met wonderen en sprookjes en geniet van vele betoverende attracties van De Efteling in Kaatsheuvel. Een veelzijdig attractiepark voor jong en oud! 

Voor de waterratten 

Voor de waterliefhebbers is er op steenworp afstand van de camping een prachtig meer te vinden: de Galderse Meren. Een fijne plek om te zwemmen en te genieten van het heerlijke zonnetje. Zandkastelen bouwen op het strand, een balletje overgooien in het meer of lekker zonnebaden. De Galderse Meren is een fijne plek om heerlijk te genieten van het warme weer. 

Boek jouw vakantie op Minicamping Brabant

Wilt u echt even genieten van uw vakantie waarbij u ook genoeg mogelijkheden heeft voor vertier en plezier? Kom dan vakantie vieren op onze camping in Ulvenhout. Hier bruist het elk seizoen van gezelligheid. Ontdek onze natuurcamping in de omgeving van Breda in Brabant! Zien wij u snel?

Vakantie boeken