Menu Zoek en boek

Natuurcamping Brabant

Een prachtig gelegen natuurcamping in Brabant

In het kleine plaatsje Ulvenhout vindt u Camping De Beekhoek. Een gemoedelijke natuurcamping waar alle kampeerplaatsen, ingerichte en chalets omringd zijn door de prachtige Brabantse natuur. En een camping waar optimaal genieten centraal staat, voor alle leeftijden uiteraard. Komt u ook genieten van de gemoedelijke sfeer die op de camping heerst? Wij zien u graag genieten in het groen. 

Voordelen kamperen op een natuurcamping

Steeds vaker verlangt men naar een kampeervakantie midden in de natuur. En dat begrijpen wij volledig! Een kampeervakantie in het groen bent simpelweg gewoon heel veel voordelen met zich mee. Even lekker alle drukte vermijden en in de ochtend genieten van een bakje koffie en de opkomende zon, in stilte. Op Camping De Beekhoek beleeft u het als geen ander!

Een ander groot voordeel van een kampeervakantie in het groen: wandel- en fietsroutes zijn er rondom de camping in overvloed. Camping De Beekhoek heeft hier ook mee te maken. Het Mastbos, waar u verfrissend fraai kan wandelen en fietsen heeft fiets- en wandelpaden in overvloed. Maak een lange wandeling en laat u leiden naar de mooiste plekjes in het bos. De Brabantse natuur is prachtig! 

Vakantie online boeken

Kamperen op minicamping Brabant

Voor een aangename kampeervakantie zit u op onze kleinschalige camping in Brabant goed. Hier komen ruimte, natuur en gezelligheid bij elkaar en staat niets een heerlijke kampeervakantie in de natuur in de weg. Op onze minicamping in Ulvenhout vindt u diverse kampeerplaatsen die door struikjes en hegjes zijn aangegeven. Zo heeft u altijd voldoende privacy en is het alleen nog maar puur genieten geblazen. Uniek en fijn.

  • Waterkraan
  • Stroomaansluiting (6 ampère) 

Natuurcamping Brabant

Kampeerplaatsen

Kamperen met hond in de buurt van Breda

Ook wanneer u op zoek bent naar een gemoedelijke camping waar honden zijn toegestaan, bent u bij ons aan het juiste adres. De hond maakt ook deel uit van het gezin en is van harte welkom op Camping De Beekhoek. Kamperen samen met de hond: op Camping De Beekhoek is het mogelijk!

Gelieve tijdens het boeken aangeven of u de hond meeneemt op vakantie. Zo kunnen wij een geschikte plaats voor u uitzoeken. 

 

Natuurcamping Brabant

"Fijne gezinscamping vlak bij stad en natuur. Prima sanitair en speelgoed en erg goed bereikbaar". - M. Stegeman

VAKANTIEHUISJES IN DE BRABANTSE NATUUR

Bent u meer op zoek naar een sfeervol vakantiehuisje in de natuur? Onze minicamping in de buurt van Breda heeft u een aantal comfortabele en sfeervolle chalets te bieden. Elk gelegen op een aangenaam plekje en omringd door veel groen. De chalets zijn ideaal voor wanneer u op zoek bent naar net iets meer comfort en luxe. Zo beschikken onze ruime chalets in het groen over een gezellig ingerichte eethoek, mooie keuken en badkamer. Geschikt voor maximaal 4 personen. 

Wat te doen op natuurcamping Brabant?

Op onze kleine camping in Ulvenhout draait het om rust, ruimte en gezelligheid. Zo zijn er voor de kleintjes wel een aantal speeltoestellen en verschillende dieren, maar hebben wij het vooral gemunt op rust en ruimte. Op onze camping vindt u een schoon en goed onderhouden sanitairgebouw (uitgerust met toiletten, douches en wascabines) en een groentetuin. In de groentetuin verbouwen wij diverse groenten, die u, zolang de voorraad strekt, via speciale briefjes kunt bestellen. Vrijwel iedere groente is te verkrijgen! 

Ontdek de Brabantse natuur

Een natuurcamping in brabant is geen natuurcamping als het niet omringd is door een prachtige natuur. Er moeten rondom de camping wandel- en fietspaden in overvloed zijn en bossen op loop- of fietsafstand. Zo kunt u, wanneer u maar wilt, de prachtige natuur verkennen en optimaal genieten. Tijdens uw vakantie op onze camping raden wij u aan om het speciale laarzenpad te nemen. U komt vanzelf te weten waarom... de enige tip die wij u meegeven: het heeft met de naam van onze camping te maken. 

Eén van de vele bossen die in de buurt van de camping liggen ontdekken? Door de landelijke ligging bevindt u zich al snel in onder andere het Mastbos, het Ulvenhoutse Bos en het Marktdal. Een prachtige wandeling door een van deze bossen geven we u dan ook maar al te graag als tip mee. 

Camping bij de efteling

Voor een geweldige dag met het hele gezin is een dagje naar de Efteling een echte aanrader. De combinatie van spannende achtbanen, betoverende attracties en een wereld vol sprookjes maken het tot een geweldige dag voor iedereen. Op maar een klein halfuur rijden vanaf onze natuurcamping in Brabant bent u al bij De Efteling. Moe geworden? Dan gaat u samen heerlijk terug naar uw chalet in Brabant, gelegen op onze camping. 

Meer over Brabant? De leukste uitjes hebben wij alvast voor u verzameld. Bekijk hier de leukste uitjes.

Vakantie 2023 in Brabant boeken